Werken bij Van der Lee

Met meer dan een eeuw ervaring, is Van der Lee uitgegroeid tot een belangrijke logistieke dienstverlener voor vloeistoffen in de Benelux en tot een belangrijke speler op de Europese markt. Sinds begin 2017 maakt Van der Lee deel uit van de Vervaeke Groep. De Vervaeke Groep bestaat uit het Belgische transportbedrijf Vervaeke met verschillende entiteiten, waaronder Van der Lee (met meerdere vestigingen in Nederland en Duitsland) en de intermodale specialist Jan Dohmen. De Vervaeke Groep biedt kwalitatief hoogstaand transport van honderden verschillende gevaarlijke goederen op een professionele, veilige en dynamische manier. Het is de missie van Van der Lee om voorop te blijven lopen als het gaat om technische innovatie.

Je moet niet bij Van der Lee komen werken als je moeite hebt met afspraken en veiligheidsregels. Je moet juist wél bij Van der Lee komen werken als je graag verantwoordelijkheid neemt en serieus genomen wil worden.

Pim Rog
Pim Rog
Algemeen Directeur
  • Hoofdkantoor in Delft
  • Actief in vijf Europese landen
  • 325 werknemers in Nederland
  • 950 werknemers in Europa
  • 10% / 90%
  • Gem. leeftijd 45 jaar

Ontwikkelen binnen de organisatie

Er zijn geen vastgelegde groeipaden bij Van der Lee. De organisatie stimuleert iedere werknemer om zichzelf te ontwikkelen, en draagt daar ook aan bij.

Waarom werken bij Van der Lee

Leon Bissegger
Leon Bissegger
Hoofd HSSQE op de afdeling HSSQE

De functie sloot destijds goed aan op mijn baan bij de RDM (onderzeebotenbouw) waar de laatste boot van de helling kwam en ik ander werk moest zoeken.

Gerard Schultz
Gerard Schultz
Planner op de afdeling planning Delft

Ik was toe aan een nieuwe uitdaging op planningsgebied. Bij Van der Lee heb ik een uitdagende functie binnen een leuk team gevonden. Ook de mogelijkheid om te groeien binnen de functie is aanwezig.

Ingmar Vreugdenhil
Ingmar Vreugdenhil
Transportplanning

Ik ken Van der Lee al een aantal jaar en heb in het verleden veel met ze samen gewerkt. Na een aantal jaar vroegen ze of ik voor van der Lee wilde werken.

Nico
Nico
Stukgoed chauffeur afdeling platvervoer

Het afwisselende werk dicht bij mijn woonplaats en weinig nachten van huis.

Banen bij Van der Lee

Vakgebied

Wat is onze grootste uitdaging?

De grootste uitdaging voor Van der Lee is leidend blijven in de ontwikkelingen binnen de chemietransport, zowel over de weg als intermodaal. Dit gaat niet alleen over veiligheid, maar ook over milieu en efficiëntie. Dit doet Van der Lee door te investeren in mensen, opleidingen en technologische ontwikkelingen, zoals elektrisch of met waterstof aangedreven voertuigen.

‘Leidend blijven in alle ontwikkelingen binnen de chemietransport, zowel over de weg als intermodaal.’

Van der Lee